Novosti - Virtualni sprehod & SEOAPR 10, 2020

Zakaj priporočamo 360 virtualni sprehod za podjetja v letu 2020?

Tehnologija virtualnih sprehodov je bila do sedaj predvsem v fazi razvoja. Glavni uporabiniki so bili posamezniki, ki so na tekočem z novimi tehnologijami, kar pa se sedaj spreminja. Virtualni sprehod bo z letom 2020 prešel v množično uporabo.
MAR 24, 2020

Virtualni sprehod za hotelsko industrijo. Izkušnja gosta se prične mnogo prej kot z obiskom hotela.

360 stopinjski posnetki vaših sob, lahko na ugoden način doprinesejo k vaši prepoznavnosti na spletu. Predvsem lahko pomagajo pri odločitvenem procesu vaših bodočih gostov, ki vas še ne poznajo. Z virtualnim sprehodom po vaši sobi/ recepciji/ jedilnici itd. pri potrošniku pridobite na zaupanju, saj si z natančno projekcijo prostora gost že v naprej lažje predstavlja njegovo bivanje in je njegova izkušnja od nakupa do obiska vašega hotela boljša.
MAR 8, 2020

Kako maksimalno izkoristim google zemljevide? Ali je 360 stopinjski sprehod smiselna odločitev?

Sistem Google Zemljevidov danes uproabljamo skoraj vsi. Google zemljevidi so pri ocenjevanju restavracij prevzeli tudi poslanstvo portalov kot so Trip Advisor. Vsekakor dobra ocena in kvalitetna prezentacija pomaga vašemu podjetju. To še dodatno velja za gostinsko namestitvene obrate in manjše trgovine. Kako lahko izboljšate vašo prezentacijo na Google My Business?